Usmrtená chodkyňa v Ubli, usmrtená chodkyňa v Čaklove

17.10.2006 Celý región

Humenskí policajti začali trestné stíhanie a vzniesli obvinenie za prečin usmrtenia 29-ročnému Sninčanovi. Ku skutku došlo včera okolo 17.00 hod. na ceste v ...
Humenskí policajti začali trestné stíhanie a vzniesli obvinenie za prečin usmrtenia 29-ročnému Sninčanovi. Ku skutku došlo včera okolo 17.00 hod. na ceste v Ubli, okr. Snina, keď muž riadil osobné auto VW Passat v smere od Sniny na hraničný prechod Ubľa.

Počas jazdy na priamom úseku cesty, pred miernou pravotočivou zákrutou neprispôsobil rýchlosť jazdy situácii v cestnej premávke a prednou pravou stranou auta pri jednom z rodinných domov zrazil 74-ročnú chodkyňu prechádzajúcu cez vozovku. Žena utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice v Snine podľahla. Predbežná škoda na vozidle je 25 000, - Sk. Policajti u vodiča požitie alkoholu nezistili.

Usmrtená chodkyňa v Čaklove

Vranovskí dopravní policajti vyšetrujú príčiny a okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes ráno o 06.05h v obci Čaklov, okr. Vranov n/T.
46-ročný muž z Petroviec, okr. Vranov viedol osobné auto Škoda 120 L smerom na Vranov , kde zrazil 81 ročnú chodkyňu prechádzajúcu z ľavej strany na pravú v smere jazdy. Chodkyňa na následky zranení podľahla po prevoze do Vranovskej nemocnice o 07.45 hod.
Policajti požitie alkoholu u vodiča nezistili. Škoda na vozidle je asi 5.000, - Sk.
 

Vyberte región

mark